تلفن ویژه
{
02188247024

رزرو تور دبی


تور دبی

ایران ایر
ایران ایر
ساعت پرواز :

جهت اطلاع از ساعت های پروازی لطفا با کانتر فروش تماس حاصل فرمایید.

روزهای پرواز :

جهت اطلاع از ساعت های پروازی لطفا با کانتر فروش تماس حاصل فرمایید.

خدمات تور :

بلیط رفت و برگشت با پرواز ایران ایر، 3 شب اقامت هتل (هتل های BB صبحانه – هتل های HB صبحانه و ناهار – هتل های ALL صبحانه و ناهار و شام) راهنمای فارسی زبان، ترانسفر فرودگاهی، گشت طبق برنامه هتل، بیمه مسافرتی

خدمات ویزا  :

ویزا توریستی ( نرمال)
نکته: در خصوص ویزای دبی لازم به ذکر می باشد که تورهای 1 و 2 و3 شب شامل ویزای 96 ساعته دبی می باشد و چنانچه مسافر بیشتر از 96 ساعت به هر دلیلی اقامت داشته باشد،جریمه هر روز اقامت در دبی به عهده مسافر می باشد.

توضیحات :

نرخ کودک زیر 2 سال 1.000.000 تومان می باشد.

اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار

پرداخت 70 درصد مبلغ تور هنگام ثبت نام الزامی می باشد و مسئولیت کنترل پاسپورت بابت اعتبار و هر گونه ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و یا آژانس ثبت نام کننده میباشد و آژانس مهربان سیر هیچگونه مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت.

بلیط و هتل چارتر و غیر قابل کنسلی و استرداد می باشد.

*** با توجه به نوسان نرخ درهم جهت اطلاع از نرخ تور دبی در تاریخ‌های غیر از تاریخ اعتبار پکیج، لطفا با کانتر مربوطه تماس حاصل بفرمایید ***

معرفی هتل ها

هتل موقعیت درجه خدمات دو تخته هر نفر یک تخت هر نفر کودک با تخت توضیحات
Royalton DeiraدیرهBB2.5553.1602.8951.970
Zain InternationalوقهBB2.5803.2102.8801.970
CaliforniaدیرهBB2.6103.0702.6451.970
LavenderرقهBB2.7103.4652.9601.970
MayfairرقهBB2.7203.4703.1701.970
New Black StoneرقهBB2.7603.5653.0201.970
Grand CentralرقهBB2.7703.5903.0851.970
Landmark RiggaرقهBB2.9253.9053.3351.970
Signature 1 Tecomشیخ زایدBB2.9353.915N/A1.970
Signature Al Barshaشیخ زایدBB2.9353.915N/A1.970
Novotel Al Barshaشیخ زایدBB2.9904.030N/A1.970
City Seasonسیتی سنترBB3.1154.2803.0201.970
Royal Continentalسیتی سنترBB3.1154.2802.8051.970
Carlton Palaceآل مکنومBB3.1304.3103.9651.970
Avani Deiraصلاح الدینBB3.1304.3103.2751.970
Crowne Plaza Sheikh Zayedشیخ زایدBB3.3954.8351.9701.970
Grand Millenium Business Bayشیخ زایدBB3.4604.975N/A1.970
Swissotel Al Ghurairمیدان ماهیBB3.5455.1403.9051.970
Royal Centralپالم جمیراBB4.1256.2993.6271.970
Sofitel Jumeira BeachجمیراBB4.0956.236N/A1.970
Dukes The Palmپالم جمیراBB4.2506.5501.9701.970
Habtoor GrandجمیراBB4.3756.8002.9971.970
Rixos Bab Al Bahrراس الخیمهBB7.09511.1152.3901.970
تور دبی
تور دبی
تور دبی
تور دبی

وضعیت آب و هوا

Dubai
33°
34°
Mon
34°
Tue
34°
Wed
33°
Thu

بهترین زمان برای سفر

آب و هوای دبی گرم و خشک بیابانی است. تابستان‌های دبی با میانگین دمای ٤٠ درجه‌ی سانتی‌گراد در روز، شبیه سونایی است که بیشتر از ده دقیقه نمی‌شود در آن تاب آورد. این موقع سال، دمای آب دریا هم به ٣٧ درجه می‌رسد و هتل‌ها مجبورند دمای آب استخرهای خصوصی‌شان را پایین بیاورند تا مسافران وقت شنا خیال نکنند دارند برای شام آب‌پز می‌شوند. پس بهتر است تابستان دبی را جزء برنامه‌هایتان نگذارید یا اگر در فاصله خرداد تا مهرماه قصد سفر به دبی را دارید باید بدانید که کاری جز گشتن در مرکزخریدها و لابی هتل‌ها نمی‌شود انجام داد. هرچند مراکز خرید و مراکز دیدنی دبی معمولا به دلیل گرمای هوا تا نیمه‌های شب باز هستند تا توریست‌ها سر فرصت به بازدید‌هایشان برسند.
در ماه‌های آبان و آذر و فروردین و اردیبهشت، دبی هوای دلچسبی با دمای زیر ٣٠ درجه‌ی سانتی‌گراد دارد و بهترین زمان سفر به دبی همین ماه‌هاست. پس هم سفر به دبی در تعطیلات نوروز می‌چسبد و هم اگر دغدغه درس و دانشگاه ندارید، می‌توانید پاییز را برای سفر به آن انتخاب کنید. زمستان دبی هم زیاد سرد نمی‌شود؛ نه روز و نه شب. فقط ممکن است گاهی باران ببارد که آن هم میزان خیلی کمی دارد. در زمستان میانگین دمای هوای دبی در روز ٢٣ درجه‌ی سانتی‌گراد و در شب به ١٤ درجه‌ی سانتی‌گراد می‌رسد. با این حال ضرری ندارد که وقت سفر به دبی در زمستان، لباس گرم هم با خودتان بردارید.

اطلاعات دریافت ویزا

الف) ویزای توریستی/ تجاری ۱۴ روزه

ب) ویزای توریستی ۳۰ روزه

ج) ویزای توریستی ۹۰ روزه

نکته قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

 

  • به فاصله ۱ تا ۴ ساعت پس از ارسال فرم فاکتور هزینه صدور ویزا آماده و به نشانی پست الکترونیکی که در فرم ذکر کرده‌اید، ارسال می‌شود.
  • پس از واریز هزینه، ویزا حداکثر بین ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به ایمیل متقاضی ارسال می‌شود. البته امکان پیگیری وضعیت درخواست به صورت آنلاین تا زمان صدور ویزا وجود دارد.
  • اسکن رنگی از کلیه صفحه‌های گذرنامه
  • چک ضمانت
  • تسویه کامل

 

تور های ویژه

مشاهده تمام تور ها